AlbaLux újdonság, érdekesség

Új év, új termék. Már az év első hónapjában egy forradalmi újdonságot szeretnénk a figyelmébe ajánlani, kínálatunkból: az Adeco ECODORA termékcsaládját.
A világos, tiszta vonalvezetésű, kifinomult esztétikai értéket képviselő, modern megjelenésével az Adeco termékcsalád nem állít kompromisszumokat. Követi az egyszerűségben, tisztaságban rejlő nagyszerűséget: formavilágával, felhasználhatóságával funkcionalitást demonstrál. Maximálisan illeszkedik a divatos minimál lakberendezési trend elvárásaihoz. Az Adeco ajtókat a legmagasabb minőségi előírásokkal összhangban gyártjuk. Az ajtók üvegezési technológiája olyan hatékony, hogy jelentősen csökkenti otthonunk hőenergia-veszteségét.

A 1.5 mm vastag alumíniumborítás a külső és belső felületeken maximális biztonságot és szilárdságot eredményez. Az üvegbeillesztés szigetelésüvegezésből áll (belső és külső tábla: laminált biztonsági üveg).

3 kivitel közül választhatunk:
• műanyag tok és műanyag ajtóbetét
• műanyag tok és alumínium ajtóbetét
• alumínium tok és alumínium ajtóbetét

Számtalan verziója áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja háza stílusához és egyéni ízléséhez mérten a legmegfelelőbbet.

Színválaszték:
A RAL színskála bármely árnyalata rendelhető.

Amennyiben segítségre van szüksége, kérem keressen minket, telefonon, e-mailben vagy személyesen, kollegáink készséggel segítenek önnek is megtalálni a legjobb megoldást.